Ansvarlighed

Hos Pedestal er vi bevidste om vores ansvar. I alle vores valg er miljø og bæredygtighed en vigtig faktor, lige fra vores design- og udviklingsprocesser til fremstilling og levering af varen hjemme hos dig
Ansvarlighed
For os er ansvarlighed mere end et hensyn til miljø. Ansvarlig produktion handler for os også om, at vores produkter fremstilles under gode og ordnede arbejdsforhold. Vi fremstiller derfor alle vores produkter på moderne maskinfabrikker i hele verden, hvor vi har sikret os, at produktionen foregår under gode, kontrollerede arbejdsforhold. Kvalitetskontrollen sikres gennem løbende dokumentation fra vores underleverandører og samarbejdspartnere.

Hos Pedestal har vi et dedikeret design- og udviklingsteam, som hver dag henter ny inspiration og viden indenfor vores designområde. Vi er i konstant udvikling og erkender, at vi altid kan bruge nye, friske input.

Vi anerkender, at en ansvarlig produktion kræver et konstant, vågent øje på udvikling og optimering. Derfor arbejder vi hele tiden med optimeringen af vores fremstillingsaftryk og anvender i den forbindelse rådgivere til at sikre en kontinuerlig optimering af vores processer.