Ansvarlighed

Ansvarlighed

Pedestal er forpligtet til at træffe ansvarlige valg i alle dele af virksomheden. Fra vores design- og udviklingsprocesser til hvordan vi distribuerer varer fra producenten til kunden på den mest effektive og miljøvenlige måde.

Emballage

Med prioritering af bæredygtighed bruger vi FSC certificeret pap, hvor det er muligt, og genanvendelig plastikemballage, der er i overensstemmelse med lokale affaldssorteringsretningslinjer for nem genbrug.

Reparation og udskiftning

Alle Pedestaler er bygget af udskiftelig "off-the-shelf" hardware, hvilket sikrer hurtige løsninger med en enkel tur til dit lokale byggemarked.

Lang levetid

Pedestals produkter er lavet af kvalitets materialer og har en levetid, der overgår din skærms. Det er helt problemfrit at montere en ny skærm på din Pedestal. Hvis dit VESA skærmmonteringssættet er forsvundet, er erstatninger tilgængelige på vores hjemmeside.

Genanvendelighed

Når din Pedestal fuldender sin livscyklus, er demontering til genanvendelige komponenter nemt.

Bæredygtigt design

I ethvert Pedestal-produkts design og udvikling er bæredygtighed nøglen. Vi prioriterer miljøvenlige valg med det formål at reducere emissioner, minimere spild og spare ressourcer.

Flat Packing

Pedestals produkter er omhyggeligt fladpakkede og anvender pladsbesparende teknikker for at minimere brændstofforbruget og forbedre transporteffektiviteten.

Relaterede artikler

Materialer & Pleje
Køb nu og behold dit produkt for evigt. Her finder du Pedestals vejledning til, hvordan du bedst vedligeholder dit nye produkt.
Om Pedestal
Pedestal er et dansk interiørbrand som skaber farverige designprodukter til at forfine boligindretningen.
Pedestal Guides
Se videoer om, hvordan du monterer en skærm til en Pedestal TV stander, og find ud af, om dit TV er VESA-kompatibelt