Returneringer

Returnering

Vi tilbyder 14 dages returret på vores produkter, fra den dag du modtager varen.

Har du fortrudt dit køb sendes varen retur til følgende adresse:

Pedestal ApS
Muslingevej 34
8250 Egå

Du afholder selv eventuelle retur omkostninger.

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav eller uden omdeling. Hvis en returpakke fremsendes til pakkeshop eller posthus, vil den ikke blive afhentet, og derfor blive sendt retur til dig indenfor 14 dage. Herefter kan returpakken fremsendes korrekt til vores adresse. Da de 14 dages tilbudte returret da vil være overskredet, skal vi vide besked herom inden eventuel returnering på ny.

Sådan returnerer du

Ved returnering bedes du medsende din følgeseddel eller faktura samt en udfyldt returneringsformular.

1. Print vores returneringsformular

2. Udfyld de generelle punkter vedr. kundenavn, ordrenummer, e-mailadresse og ordredato

3. Udfyld produktinformationen enkeltvis på de returnerede produkter. Anvend kommentarfeltet, hvis du ønsker at give en uddybende forklaring

4. Pak produkterne ind i den originale emballage. Indholdet må ikke beskadiges under transport, sørg derfor for at der ikke ligger løse emner i kassen.

5. Vedlæg din følgeseddel og udfyldte returneringsformular.

6. Hent og påsæt returlabel. Vi gør opmærksom på, at Pedestal ikke tilbyder at betale for returlabels, og at du derfor selv skal sørge for dette. Sørg for, at din returlabel dækker andre labels, der eventuelt allerede måtte sidde på emballagen

7. Send produkterne til:

Pedestal ApS
Muslingevej 34
8250 Egå
Denmark

8. Hvis du ønsker at benytte GLS aflever da pakken hos en GLS Pakkeshop. Find den nærmeste her https://gls-group.eu/DK/da/depoter-gls-pakke-shops

9.Når vi har modtaget din returnering, vil vi give dig besked herom via e-mail. Du vil modtage din refusion gennem det samme betalingsmiddel, som du gennemførte dit køb med.

Returemballage

Produkter skal returneres i original emballage. Manglende original emballage udgør en værdiforringelse.

Du skal endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den.

Sørg for følgende:

  • Den medfølgende emballage skal benyttes som ved modtagelse, så varen er fikseret.
  • Ingen løse emner i kassen – da dette kan medføre ridser på produktet.

Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den.

Vi opfordrer til, at man gemmer postkvittering samt evt. track and trace-nummer i tilfælde af fragtskader.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

Hvis produktet er beskadiget på en sådan måde, så den kun er delvis salgbar igen refunderes 50% af købsværdien. Er produktet beskadiget i sådan en grad at det ikke er salgbart igen refunderes købsværdien ikke.

Tilbagebetaling

Fortryder du hele dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, retur. Herunder også leveringsomkostninger - medmindre der er tale om ekstra omkostninger som følge af eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.

Skulle du vælge kun at returnerer dele af din ordre, refunderes eventuelle leveringsomkostninger dog ikke.

I tilfælde af en værdiforringelse på varen, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi refunderer beløbet, når vi har modtaget varen fra dig. Tilbagebetaling gennemføres til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Ombytning

Det er ikke muligt at foretage en ombytning af varer. Såfremt du ønsker at ombytte dit produkt til et andet, anbefaler vi derfor, at du sender din ordre retur. Herefter kan du nemt bestille den vare, du i stedet ønsker at købe på vores webshop. 

Hvis du ikke afhenter din pakke eller afviser modtagelse vil der ske en automatisk refundering for dit køb pånær betaling for forsendelse - svarende til 150 kr.