FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra vores kunder for at hjælpe dig bedst muligt. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Montering

En Pedestal TV-Stander er universel og passer derfor som udgangspunktet på alle gængse TV mærker på markedet såsom:

- Samsung
- Philips
- Panasonic
- LG
- Nokia
- Sharp
- Sony
- osv.

Alle disse mærker er VESA-kompatible. VESA er en international standard for monteringshullerne på bagsiden af dit TV og alle Pedestal TV-standere er designet udfra denne standard. Det er derfor vigtigt du undersøger om dit TV er VESA-kompatibelt inden et eventuelt køb.

VESA står for Video Electronics Standards Association og er en organisation, som laver tekniske standarder til produkter som f.eks. TV. Helt kort er det en international standard for monteringshullerne på bagsiden af dit TV.Alle pedestal TV-standere er designet med ud fra denne standard og det er derfor vigtigt at undersøge om dit TV er VESA kompatibelt, inden du køber en Pedestal TV-stander.

Højden af dit tv, når det er monteret på standeren, afhænger af dit TV's VESA-specifikation. Du kan nemt estimere den højeste mulige placering af dit TV ved hjælp af en lineal eller tommestok.

Først skal du fastlægge VESA-placeringen ved at måle afstanden fra bunden af skærmen til de to højest placerede monteringshuller. Træk dette tal fra højden på den ønskede stander. Træk yderligere 2 cm fra på standere i Plate-serien eller 7,5 cm på standere i Pipe- eller Wood-serien.

Nu har du en omtrentlig afstand fra gulvet til undersiden af din skærm.

Vi tilstræber at udvikle vores produkter, så de er enkle at samle. Samtidig gør vi meget ud af den medfølgende samlevejledning. Find vores samlevejledninger her.

Der medfølger både en samlevejledning, bolte samt det nødvendige værktøj, til alle Pedestal TV-Standere. Hvis du skulle have mistet din samlevejledning eller den mod forventning ikke er at finde i kassen – kan du altid finde vores samlevejledninger online her.

Hvis skruerne er for lange, kan du med fordel benytte de sorte plastik ”spacers” der er indgår i vores monteringskit. I det tilfælde, at boltene er for store eller små til lige netop dit TV er du desværre nødsaget til at købe den korrekt type i velassorterede byggemarked.

Vores monteringskit er universelt og sammensat til at kunne passe til 95% af alle TV-modeller.

Vi anbefaler skærme mellem 40 og 70" - og op til 75" på Pedestal PRO standere.

Hvis du har en skærm mellem 40-43", vil den i nogle situationer ikke dække selve rammen af ​​Pedestal TV standere i Pipe og Wood-serien.

Ved en 65” skærm skal de nederste monteringshuller
ikke være mere end 25 cm. fra bunden af skærmen for at modellerne Moon Rollin’
og Sway ikke kan monteres.

Skærme enten over eller under 40-70" vil ikke leve op til vores kvalitet og stabilitet.

Skulle du vælge at montere en skærm der er uden for den anbefalede størrelse, er det på eget ansvar.

Ja, det er muligt at benytte vores Viva TV-stander til et 32” TV. Vi kan dog ikke garanterer for, at der i nogle tilfælde vil være dele af TV-standerens monteringsområde der er synlige, over eller under TV’et, alt efter placeringen af monteringshullerne på det pågældende TV.

Hvis dit TV mod forventning ikke skulle passe på vores TV-Stander, må du gerne sende os en mail på hello@pedestal.com og vedlægge billeder af monteringen.

Vores TV-Standere er universelle, men i enkle tilfælde vil en Pedestal TV-Stander og et TV ikke være kompatible.Vi vurderer fra sag til sag om det er muligt at optimerer på monteringen, om en anden Pedestal TV-Stander vil være et bedre match eller om det beklageligvis ikke er muligt at monterer det pågældende TV.

Produkt

Pedestal TV-Standere vejer mellem 6 og 16 kilo og er udformet så de er stabile og nemme at flytte rundt i indretningen. Ved ønsket om at flytte din TV-Stander jævnligt anbefaler vi en Pedestal TV-stander med hjul.

Pedestal TV-Standere er designet med stabilitet i fokus. Der skal meget vægt til at vælte en Pedestal TV-Stander med en skærm monteret, og det er ikke noget vi har oplevet ved almindeligt brug i hjem med små børn.

Pedestal TV-Stander modellerne Straight Rollin' og Moon Rollin' er med hjul. Det er ikke muligt at montere hjul på andre Pedestal TV-standere.

Nej der medfølger som standard ikke hjul med bremse til vores TV-Standere på hjul. Det er dog muligt at tilkøbe hjul med bremse til vores Straight Rollin'.

Nej Pedestal TV-Standere er ikke højde justerbare.

Vi anbefaler maksimalt op til 50 kg på vores TV-Standere. Pedestal TV-Standeren Moon Pro er testet til 50 kg.

Vi anbefaler at placere fjensynet så højt som TV-Standeren og VESA monteringshullerne tillader for at få den bedste betragtningsvinkel fra en sofa.

Pearl er en råhvid - mens Mushroom er en varm lysegrå.

Der kan forekomme farveforskel på TV-standere, Mounts, og Power produkter, selvom om disse bærer samme farve navn, som f.eks. Dusty Rose eller Ultra Marine.

Dette er ikke en fejl, men skyldes overflade- og materialeforskel.

Nej det er ikke muligt at samle Moon PRO uden at den medfølgende hylde monteres.

Tilbehør

Vores Soundbar Bracket er, som vores TV-Standere, et universalbeslag. Der passer til de mest gængse monteringsstyper.

Kontoller om monteringshullerne sidder bag på, eller på undersiden af din soundbar. Sidder de på undersiden, anbefaler vi at tilkøbe Angle Brackets.

Vær opmærksom på at vi ikke inkluderer monteringsskruer til din soundbar da disse variererer fra model til model. Disse følger som regel med i kassen til din soundbar. Har du mistet disse, kan lignende købes enten hos producenten eller i velassorterede byggemarkeder.

I nogle tilfælde ja - i andre ikke. Vi vil opfodre til at man forsøger og hvis det ikke er et tilfredsstillende resultat kan vores Soundbar Brackets tilkøbes.

Ja med undtagelse af modellen Viva.

Nej vores Mounts er designet til Pedestal TV-Standere.

Vi tilbyder flere forskellige tilbehørsmuligheder til montering af div. TV bokse på Pedestal TV-Standere. Vores Box Mount og Box Mount S kan du ved hjælp af beslaget og medfølgende velcro montere diverse TV bokse på bagsiden af Pedestal TV-standere. Alt efter boksens størrelse kan en hylde også være en alternativ løsning. Vi tilbyder hylder til en række Pedestal TV-standere.

Det afhænger af størrelsen på den box du ønsker at monterer. Er du i tvivl, anbefaler vi at du vælger dette.

Ja. Vores Box Mount, Box Mount S og PS5 Mount kan alle benyttes til spillekonsoller af varienrende størrelse. Det er også muligt at tilkøbe en hylde til en række Pedestal TV-standere.

Med vores Apple TV Mount kan du nemt monterer dit Apple TV på bagsiden eller på en vange foran af en Pedestal TV-stander. Skulle du ønske et andet udtryk kan dit Apple TV også placeres på en hylde, som kan tilkøbes til flere Pedestal TV-Standere.

Vær opmærksom på om du har monteret dit TV korrekt på din Pedestal TV-stander med de vedlagte spacers, som gør at TV'et ikke rører ved beslagene. En afstand større end 3 mm mellem TV-Stander og skærm er er nødvendig for at kunne bruge vores Mounts. Ved tvivl er du velkommen til at fremsende billeder til vores kunderservice hello@pedestal.com

Vores Power Cable passer til de mest gængse TV modeller. Se efter det 8-tals formede C7 Europlug på dit tv.

Vi tilbyder tilkøb af hylde til følgende Pedestal TV-Standere: Bendy Tall Straight Tall Straight Rollin' Moon Rollin' Lean og Hopper

En hylde må maksimalt belastes med 7 kg.

Ja, Pipe Shelf passer til Moon Rollin’ og monteres således. Du skal dog være opmærksom på at TV’et skal være placeret minimum 40 cm over gulvet for at det er muligt at monterer denne.

Forsendelse

Vi tilbyder fri forsendelse i hele Danmark ved køb over 999 kr. Hvis du ønsker at returnere produkter, skal du selv betale returfragten.

Skulle der imod forventning mangle noget i din forsendelse, bedes du straks kontakte vores kundeservice på hello@pedestal.com så vi straks kan eftersende de nødvendige dele.

Skulle du imod forventning have modtaget en forkert vare, bedes du straks kontakte kunderservice på hello@pedestal.com så vi omgående kan sende den rette vare samt en returlabel til den forkerte.

Pedestal tilstræber at afsende alle ordre den næstfølgende hverdag. Man skal forvente 1-2 dages forsendelsestid.

Hvis din vare er blevet beskadiget under transporten, bedes du straks kontakte vores kundeservice på hello@pedestal.com. Vedhæft billeder af label, emballage, invendig beskyttelse og selve skaderne på standerne til reklamationssagen hos fragtselskabet. Du vil efterfølgende få fremsendt en returseddel til den beskadiget varer og vi fremender et nyt produkt.

Du modtager ordrebekræftelsen lige efter, at ordren er gennemført (maksimalt 2-3 minutter). Modtager du ikke en ordrebekræftelse, kan du tjekke, om vores mail med ordrebekræftelsen er blevet fanget i et filter i dit mail-program. Er det ikke tilfældet, bedes du kontakte vores kundeservice på hello@pedestal.com

Returneringer

Du kan altid returnere dit produkt inden 14 dage efter dit køb.

Hvis du ønsker at returnerer din ordre kan du se vores returpolitik her.

Du kan ikke ombytte dit produkt, men vi beder dig i stedet returnere dit produkt og placere en ny ordre. Hvis du har behov for hjælp til at valg af den korrekte TV-stander kan vi kontaktes på hello@pedestal.com.

Vi opfordrer dig til ikke at tage din TV-stander ud af den originale emballage før du er sikker på, at farven, kvaliteten og materialerne lever op til din forventning.

Skulle du mod forventning, ønske at returnere TV-standeren gør vi opmærksom på en forventelig værdiforringelse hvis TV-standeren har været taget i brug og/eller taget ud af den originale emballage. En sådan værdiforringelse vil betyde, en refundering svarende til 50% af købsværdien.  Derfor er det altid i din bedste interesse ikke at samle TV-standeren og montere dit TV herpå, hvis du er usikker på, om du ønsker at beholde produktet. 

Du finder vores returseddel under punkt 1. i vores retur politik her eller via dette direkte link

Produkter skal returneres i original emballage. Manglende original emballage udgør en værdiforringelse.

Du skal endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Sørg for følgende:

  • Den medfølgende emballage skal benyttes som ved modtagelse, så varen er fikseret.
  • Ingen løse emner i kassen – da dette kan medføre ridser på produktet.

Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Vi opfordrer til, at man gemmer postkvittering samt evt. track and trace-nummer i tilfælde af fragtskader.

Nej vi tilbyder ikke køb af returlabel.

Reklamation

Hvis dit produkt imod forventning skulle have en produktionsfejl, bedes du kontakte vores kundeservice på hello@pedestal.com. Beskriv gerne fejlen og medsend et billede. Vi vil efterfølgende tage kontakt til dig og i fællesskab finde en løsning.

Hvis du ønsker at klage over dit produkt, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice hello@pedestal.com.

Hvis produktet er købt igennem en forhandler bedes du tage kontakt til dem i forbindelse med retur eller reklamation.

Øvrigt

Du er velkommen til at besøge vores showroom i Egå ved Aarhus. Vi har åbent hverdage mellem kl. 9-15. Vores TV-standere er også at finde i en række bolig og interiør butikker i landet. Se en række af vores forhandlere her.

Ja du finder en række af vores forhandlere her.

Ja et udvalg af vores sortiment bliver forhandlet på Amazon.de - men kan også sendes til en række andre lande. Besøg vores brand store her.