Om Pedestal

Enkelt, tidløst og funktionelt. Pedestal er en dansk designvirksomhed, som har specialiseret sig i stilfuldt og funktionelt tilbehør til fladskærme og lignende elektronikprodukter inden for tv.

Pedestal bygger på en vision om at skabe rammerne for fremtidens elektronik i hjemmet. Med udgangspunkt i livsstils- og indretningstendenser er vores ambition at tilbyde et relevant og dynamisk produktsortiment, som hele tiden tager udgangspunkt i og former sig efter den måde, vi i dag lever og omgiver os med skærme og lyd.

Mere info
Pedestals hovedkontor nord for Aarhus er et kombineret showroom og design- samt testcenter, hvor vi har skabt et innovativt miljø for udviklingen af fremtidens fladskærmstilbehør. Med industrielle referencer og inspiration fra den skandinaviske designtraditions enkelhed og funktionalitet skaber Pedestal karakteristiske, tidstypiske designprodukter udviklet med blik for livet, der leves i moderne hjem.

Pedestal er en privatejet virksomhed med produktion på moderne maskinvirksomheder i Europa. I hele produktionsprocessen gennemgår vores produkter en systematisk, grundig kvalitetskontrol for at sikre den høje kvalitet, som er kendetegnet for vores designs. Samtidig sikres der under produktionen løbende dokumentation fra vores underleverandører og samarbejdspartnere.
Se alle TV-standere