Om Pedestal

Pedestal er et dansk interiørbrand som skaber farverige designprodukter til at forfine boligindretningen. Udsprunget af den skandinaviske designtradition afspejler Pedestals produkter vores forpligtelse til kvalitet, funktionalitet og enkelhed. Pedestal udvikler designs med øje for tidens livsstils- og indretningstrends. Derved bestræber vi os på at tilbyde et relevant og dynamisk produktsortiment baseret på og formet efter den måde, vi lever og omgiver os med skærme.

Ansvarlighed 

Lang levetid


Pedestal er på en bæredygtighedsrejse. Vi anerkender, at ansvarlig produktion kræver et konstant tæt øje med udvikling og optimering. Derfor arbejder vi konstant på at optimere vores produktions miljømæssige fodaftryk. Jo længere tid produkterne holder, desto mindre vil deres miljøpåvirkning være. Derfor har vi høje krav til materialekvalitet. Det stål vibruger, er langtidsholdbart.

Ansvarlig produktion


Vi mener, at ansvarlighed er mere end et miljøhensyn. Ansvarlig produktion handler også om at fremstille produkter under gode og sikre arbejdsforhold. Gennem vores engagerede samarbejdspartnere sikrer vi høje etiske standarter og moderne produktionsmetoder.   

Vi samarbejder med professionelle produktionspartnere som producerer vores produkter på moderne maskinfabrikker. Gennem samarbejde med kun få tætte partnere sikrer vi at vores produktion foregår under sikre og kontrollerede arbejdsforhold. Kvalitetskontrol sikres gennem løbende dokumentation fra vores underleverandør og samarbejdspartnere.  

Miljøbeskyttelse


Med en overordnet holistisk tilgang til bæredygtighed sigter vi efter at træffe ansvarlige valg. Vores emballage er designet til at indeholde et minimum af luftrum. Vi kan nemlig ikke lide at sende luft rund ti verden.  

Vi er engageret i at forsøge at træffe ansvarlige valg i alle dele af vores forretning – fra vores design- og udviklingsprocesser til hvordan vi distribuerer varer fra vores producenter til kunden på den mest effektive og miljøvenlige måde.  

Som enhver moderne virksomhed opmuntrer vi vores medarbejdere til at leve en sund livsstil, både mentalt og fysisk. Vi hepper på hver medarbejder, der cykler i stedet for at tage bilen.  

Design 

Pedestal er den ideelle kombination af enkelhed, funktionalitet og æstetik, tilføjet et legende touch. Vi skaber ærlige, alsidige og funktionelle design og finder stor inspiration i det tyvende århundredes industrielle formsprog. I stedet for at forsøge at skjule konstruktionen af vores design, gør vi det synligt og bruger det som et bevidst æstetisk karakteristika.  

Distribution

Pedestal har en voksende og varieret blanding af forhandlere fra nogle af de største forhandlere i Europa til premium livsstilsbutikker og moderne kunstmuseer.