Power

Power Series

En serie af moderne og farverige designprodukter. Power er designet til, at du kan tage kontrollen over, hvordan du sætter strøm din hverdag.

Power Bar
Power Bar lever i hvert hjørne af dit hjem. Lad vær med at gemme den væk. Uanset om det er i køkkenet, stuen eller soveværelset, er Power Bar den perfekte strømkilde til alle dine enheder. Med den kraftige magnetiske bund kan du placere Power Bar på enhver magnetisk overflade, du kan lide.
Udforsk mere
Power Bar
Power Bar
Plug-in Lamp
Plug-in Lamp
Føler du nogensinde, at du mangler en lyskilde i nærheden? Plug-In Lamp er det perfekte designelement til at bære rundt i dit hus. Sæt den i en hvilken som helst stikkontakt, og du får en perfekt afbalanceret lyskilde. Plug-In Lamp har en lys dæmper af høj kvalitet, der lader dig styre lyset, som du vil. Plug-in lampe fungerer perfekt sammen med Power Base.
Udforsk mere
Plug-in Lamp
Power Base
Power Base er et moderne re-design af en stikdåse. Tilslut Plug-in Lamp, og pludselig har du en fantastisk lyskilde, mens du oplader din enhed gennem den ekstra stikkontakt. Power Base har en magnetisk bund, der giver dig mulighed for at placere den på enhver magnetisk overflade. Power Base bliver leveret med en selvklæbende magnetisk metalplade, som kan placeres hvor end du har lyst. Uanset om det er på kontoret, i stuen eller i soveværelset, har du altid en cool strømkilde tæt på.
Udforsk mere
Power Base
Power Base
Power Bar
Cable Stand
Sidekick Table
Sidekick Table
Cable House
Power Bar
Power Base
Sidekick Table
Power Bar