Levering

Levering

Pedestal tilstræber at afsende alle ordre den næstfølgende hverdag. 

Vi sender til hele Danmark med fri fragt ved køb over 999 DKK. Ved køb herunder koster levering til pakkeshops 40 DKK, mens privatlevering koster 65 DKK. Varer vil blive leveret hjemme hos dig eller ved nærmeste pakkeshop, der angives ved bestillingen. 

Dine varer sendes med den mest belejlige fragt mulighed.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, kan pakken blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da vores kundeservice hello@pedestal.dk. 

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-2 hverdage efter bestillingen. 

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer. 

Modtagelse af varer

Vi opfordrer dig til ikke at tage produktet ud af sin originale emballage før du er sikker på, at produktets farve, kvalitet og materiale lever op til dine forventninger.

Skulle du mod forventning, ønske at returnere produktet, gør vi opmærksom på en forventelig værdiforringelse hvis produktet har været taget i brug og/ eller taget ud af den originale emballage. En sådan værdiforringelse vil betyde, refundering svarende til 50% af købsværdien.  Derfor er det altid i din bedste interesse ikke at samle stander og montere dit TV herpå, hvis du er usikker på, om du ønsker at beholde produktet.

Uafhentede og afviste pakker

Modtager vi en uafhentet eller afvist pakke uden at have modtaget tydelig besked herom forinden, vil du blive kontaktet af vores kundeservice.

Hvis du ikke afhenter din pakke eller afviser modtagelse vil der ske en automatisk refundering for dit køb på nær betaling for returforsendelse og håndtering - svarende til 150 kr.

Hvis du har fortrudt dit køb, opfodrer vi derfor til at du modtager pakken og efterfølgende sender denne retur i henhold til vores returpolitik.